Windows 12 Lite Çıktı!


Windows 10'dan Sıkıldınız mı? Microsoft'un yeni çıkarttığı sistem windows 12 Lite ile tanışın! 




 Windows 10'daki sorunlar sonucunda çıkartılan windows 12 lite bütün sorunları çözebilcek mi.?
Herhangi bir indirme linki bulunmayan windows 12 lite'yi microsoft'un sitesinde indirme linkleri bulunmuyor ama bazı kullanıcılar cd'ye yazdırmış bile..    



Linux Lite 4.8 LTS' ye benzeyen windows 12 lite modofiye edilmiş. Simgeleri ve varsayılan arka planıyla Windows 10'a benzer bir görünüme sahip.
Bir microsoft kullanıcısı Windows 12 Lite'yi bir bilgisayar mağzasında satıldığını söylüyor. Doğru olduğu bilinmiyor yanlış bilgide olabilir böyle yeni çıkan bir sistem bir bilgisayar mağzasında satılmaz gibi.

Google'de Windows 12'yi arattığımızda karşımıza farklı siteler çıkıyor Microsoft bunun hakkında daha hiç bir haber vermedi. Youtube'de bir çok Windows 12 Lite ile ilgili ''
Windows 12 Lite ilk gösterim, crack nasıl yapılır '' diye videolar çekmiş. Çoğu kullanıcı bunları izleyerek Windows 12 Lite'nin çıkmasını dört gözle bekliyor.

Windows 10'un son zamanlardaki güncellemeri hatalı bozuk gibi söylentiler alınıyor. Bunun adına çıkartılan sistem de virüs veyada trojen gibi sisteme zarar verici yazılımlar bulunmadığı söylenmekte.
Windows 10'dan üç kattan hızlı çalışıyor ve yaklaşık 15 saniyede açılıyor.
Windows 10'dan daha hd wallpaperlara sahip olduğunu iddia eden bir site bile var. Sitede Windows 12 Lite'nin Kurulmuş ve 
screenshot alınmış görüntüleri mevcut. https://webhouses.co.uk/lite/

Windows 12 Lite Windows 10'un yerine geçemiyecek gibi görünüyor. Linux görünümlü sistemde oyun grafik tasarım vb şeyler yapılmiyacak gibi görünüyor. Bu yüzden çoğu kullanıcı Windows 12 Lite'yi kurup geri silicek gibi görünüyor. 










Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski