Apple yeni iPhone SE'yi bıraktı ve OnePlus için kötü haber


Apple, bütçeye uygun £ 419'dan başlayacak olan 4.7 inç Retina HD ekrana sahip en yeni bütçe cep telefonu olan yeni iPhone SE'yi bıraktı .
Touch ID özellikli yeni SE'nin içinde güçlü A13 Biyonik çip - iPhone 11 ve iPhone 11 Pro'da olduğu gibi - ve Apple'ın "iPhone'daki en iyi tek kamera sistemi" olarak faturalandırdığı şey, Portre modu, stereo ses ve diğer veri odaklı efektlere sahip Akıllı HDR fotoğraf ve videolar.
SE, 12 megapiksel f / 1,8 diyafram genişliğinde bir kamera ile birlikte gelir ve Portre modu gibi hesaplamalı fotoğraf özelliklerinin kilidini açmak için görüntü sinyali işlemcisini ve A13 Bionic'in Nöral Motoru'nu kullanır.
Video stereo ses kaydı alır ve arka kamera 4K'yı 60 fps'ye kadar çekerken genişletilmiş dinamik aralık 30 fps'ye kadar daha fazla ayrıntı alır.
İlk kez 2016 yılında piyasaya sürülen iPhone SE, siyah, beyaz ve kırmızı olmak üzere üç renkte 64GB, 128GB ve 256GB modellerde satışa sunulacak ve 17 Nisan'dan itibaren ön sipariş için sunulacak. Tasarım tanıdık bir alüminyum ve cam meselesi ve 30 dakika boyunca bir metreye kadar su direnci için IP67 derecesi ile birlikte gelir.

Dudak Uçuklatan bir fiyatı var. 
ABD'de 17 Nisan'dan itibaren satışa sunulacak olan iPhone SE'nin fiyatı 399 dolardan başlayacak. Apple Türkiye'nin internet sitesi üzerinde de yerini alan 2020 modeli iPhone SE'nin başlangıç fiyatı 5299 TL olarak açıklandı

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski