iPhone 12 söylentileri: Fiyat, tasarım, özellikler hakkında bildiğimizi düşündüğümüz her şey





Apple'ın yıllık geliştiriciler konferansı WWDC 22 Haziran'da yapılacak ve koronavirüs  pandemisi nedeniyle  bu yıl bu etkinlik sanal olacak. Büyük iPhone lansmanlarını beklemese de, Apple'ın 2020 için iPhone SE'nin son sürümü  , şirketin hala yeni ürünler sunmaya devam ettiğini gösteriyor. Bu, yaklaşan iPhone 12, 12 Pro ve 12 Max - Apple'ın telefonların adlarını onaylamadığını gösterebilir, ancak şimdilik bunlarla birlikte gideceğiz - düşüş için hala programda. 

Sorunun tam olarak ne zaman düştüğü sorusu. Eylül ayında genellikle yeni amiral gemisi iPhone'ları görmemize rağmen, son raporlar Apple'ın iPhone 11  dizilerini geciktirebileceğini söylüyor  Bu, iPhone 12'nin bilinmeyen suya yelken açmasıyla anlaşılabilir. COVID-19 salgını Apple'ı ABD perakende mağazalarını  ve  Çin dışındaki tüm mağazalarını süresiz olarak kapatmaya zorladı  Çin'deki tedarikçiler de sadece Eylül ayında envanteri  değil  satışları da etkileyebilecek kapasiteyle kapanmış veya faaliyet göstermişlerdir  

Bu tür aksaklıklara rağmen, resmi olarak piyasaya sürülene kadar devam edeceğini hayal ettiğimiz iPhone 12 telefonlarının etrafında dolaşmaya devam ediyor. Arka kameralarına ve yeni ekran boyutlarına 3D derinlik algılamanın yanı sıra, Apple'ın iPhone'da rakipleriyle rekabet edebilecek bir özellik de sunacağına dair spekülasyonlar ortaya çıktı:  5G . Bu, ana rakibi Samsung, yüksek kaliteli Galaxy S20 telefonları  ve daha bütçeli Galaxy A serisi telefonlar da dahil olmak üzere bu yıl birkaç 5G telefon başlattı  . .

Ancak bunlardan herhangi biri gerçekleşene kadar, en olası ve çekici söylentilerle güncellemeye devam edeceğimiz için sık sık kontrol edin  

iPhone 12'nin çıkış tarihi Ekim ayında olabilir

Apple'ın en büyük üreticisi Foxconn rağmen  hala onun sonbahar zaman çizelgesi yapmalıdır yatırımcılara güvence , The Wall Street Journal bildirdi  o iPhone 12 gecikmeler çarptırılabilir . Bunun nedeni koronavirüs pandemisi ve bunun imalat ve tüketici talepleri üzerindeki benzeri görülmemiş etkisidir. Rapor, Apple'ın iPhone'un olağan lansmanından yaklaşık bir ay sonra telefonu duyurmak için Ekim ayına kadar bekleyebileceğini tahmin etti.


iPhone 12 fiyatı iPhone 11'den daha ucuz olabilir

IPhone 11 geçen yıl piyasaya çıktığında, temel modelinin 699 dolara mal olduğunu ve 2018'in iPhone XR'sinden 50 $ daha ucuz olduğunu şaşırdık . Bu trend devam edebilir, bir teknoloji analisti Apple'ın iPhone 12'yi 649 $ fiyatla satacağını bildirdi , iPhone 12 Pro'yu 999 $ ve iPhone 12 Pro Max'i 1.099 $ olarak .


iPhone 12 tasarımı: iPhone 11'e benzer (veya değil)

Her iki yılda bir, Apple, görünüşünü yenilemek için iPhone'unda, alıcıları beklemenin zevkine kadar önemli kozmetik değişiklikler yapar. Ancak Japon yayın  Mac Otakara'nın isimsiz bir Çinli tedarikçiye verdiği bir rapor, iPhone 12'nin iPhone 11'e benzeyeceğini bildirdi. Maalesef tek olası fark, iPhone 12'nin kenarlarının hafifçe eğilmesidir.


Öte yandan, Apple'ın iPhone'un tasarımını  düz kenarlarla (yeni iPad'lere benzer şekilde) tamamen yenileyeceği düşünülüyor  . Bu, Wedbush analisti Dan Ives'in  satışları artıracak ve Apple için bir "süper döngü" ile sonuçlanacak "mükemmel talep fırtınası" olarak adlandırdığı şeyi tetikleyebilir  .   

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski