GTA 6 ne zaman çıkacak?


Bundan kısa bir süre önce GTA 5 Online kullanıcıları için çok büyük bir güncelleme duyuran şirket, herkesi heyecanlandırmıştı. Hemen ardından bu güncellemenin PlayStation 5 için olduğunu söyleyen şirket, ciddi bir tepki almıştı. Şimdi ise aynı şeyler yine tekrarlanıyor.

Rockstar Games şirketi, herşeyi tekrar etmeye başladı. Oyunculardan mekana kadar neredeyse birçok konuda değişim yaşanmadı. Bu durum aynı zamanda oyuncuların isyan etmesine neden oldu. Şirketin GTA 5 güncellemelerinden bir an önce vazgeçip yeni oyunu piyasaya sürmesi gerektiğini düşünenlerin sayısı bir hayli fazla. Bu durum şirket üzerinde bir miktar baskı oluştursa bile yine de pek umursuyor gibi görünmüyor. 7. yılı deviren bu oyun, muhtemelen bir süre daha piyasada kalacak.

Bu oyunu oynayanlar, artık dalga geçmeye başladı. GTA 6 geldiğinde kendilerinin çok yaşlı kişiler olacağını ifade eden oyuncular, alay etmekte çıtayı üstlere taşıdı. GTA 6 ile alakalı önemli bir detay daha var. GTA 5 oyunundan yer alan ve henüz bitmeyen inşaatın bitmesi ile yeni oyunun geleceği söyleniyor.

Tüm bu kafa karışıklıkları devam edecek gibi görünüyor.

Amerika rüyası modelini tepe noktasına ulaştıran GTA serisinde ilk kez ülke dışına çıkılarak Japonya’nın Tokyo şehrine doğru yol alınabilir. Eğer ülke dışına çıkacaksa, Amerikan kültürü ile benzer birçok noktası olan Japonya’ya gidilmesi en olağan ihtimaller olarak görülüyor. Bilindiği üzere 2000’li yılların başında geliştirileceği düşünülen GTA Tokyo projesinden son anda vazgeçilmişti.

Tokyo dışında oyunda kullanılacak diğer seçenek ise ABD’nin farklı bir eyaleti. Birçok platformda oyunun sadece Amerika’da geçeceği belirtilse de ilk kez ülke dışına çıkma ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu belirtelim.

GTA 6 haritasının önceki oyunlara göre büyük olacağı iddia edilirken bir sosyal medya kullanıcısının paylaştığı harita dikkat çekti. Şu ana kadar yayınlanmış tüm oyunların haritasını birleştirerek Amerika Birleşik Devletleri haritasına yakın bir model oluşturan kullanıcı, pek çok kişi tarafından beğenildi.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski